Acupunctuur tegen stress

We kennen het allemaal, stress. Denk maar aan die keer dat je te veel hooi op je vork hebt genomen of toen er iets gebeurde wat je normale leven helemaal overhoop gooide. Stress wordt veroorzaakt door adrenaline. Adrenaline wordt aangemaakt door je lichaam als er een onverwachte gebeurtenis plaats vindt. Je krijgt last van stress als je te vaak vol zit met adrenaline, zonder een rust moment tussendoor. Stress kan zelfs zover oplopen dat het zich gaat uitten in een burn-out.

Stress kan zelfs zorgen voor hoofdpijn en spanningen in je spieren. En dit leidt uiteindelijk tot een gebrek aan slaap, en dit verergert de stress alleen maar. Constant in bed liggen denken aan alle problemen. Als je hier last van hebt, heb je stress. Dit is niet gelijk een heel groot probleem, maar loop hier niet te lang mee rond.

Wat kan je tegen stress doen?

Als je merkt dat je er wel mee rond blijft lopen, dan kan acupunctuur van pas komen. Acupunctuur kan jouw stress verlichten door de balans in je lichaam te herstellen. Vanuit deze balans kan je weer terug naar de rustige fase van je lichaam.

Acupunctuur is bij uitstek geschikt om de spieren in je lichaam weer tot rust te brengen. Dit is al een goed begin voor jouw herstel. Als je van jezelf merkt dat je niet meer optimaal functioneert door de stress, raden wij je aan om contact op te nemen met ons.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken.